Bahçelievler Devlet Hastanesi Nasıl Gidilir

Bahçelievler devlet hastanesi nasıl gidilir suali oldukça merak edilen bir mevzudur. Bahçelievler devlet hastanesine metro ile Ataköy- Şirinevler durağında inerek sağlık kurumu minibüslerine binerek erişim sağlanır. Otobüs ile Şirinevler-Giyim kent otobüsüne binerek Çavuşpaşa durağında inerek erişim sağlanır. Minibüs ile Mahmutbey caddesinden geçen Bahçelievler devlet hastanesi minibüsüne binerek erişim sağlanır.

Bahçelievler Devlet Hastanesi Nerde

Bahçelievler devlet hastanesi nerde sualine net bir yanıt verecek olursak Bahçelievler ilçesindeki Kocasinan mahallesinde bulunur demek muhtemeldir. Sarih adresi ise şu şekildedir:

Bahçelievler Devlet Hastanesi adresi Kocasinan Merkez, Karadeniz caddesi No.48 34186 Bahçelievler/İstanbul’da bulunmaktadır.

Bahçelievler Devlet Hastanesine Nasıl Gidilir

Bahçelievler devlet hastanesine nasıl gidilir sualine minibüs ve İETT olarak inceleyelim:

Minibüs A-31, A-73, Bahçelievler devlet hastanesinin yakınlarından geçmekte olan minibüs hatlarıdır. İETT ile erişim sağlamak isteyen yolcular ise, 78ZB Fener tepe, 97 15 Temmuz Mah., 97 BT Kocasinan İtfaiye, 97E Mahmutbey, 98A Göztepe, 98M İstoç hatları Bahçelievler devlet hastanesine gitmekte veya yakınlarından geçmektedir.

Bahçelievler Devlet Hastanesi Otobüs Seferleri

HT13 Zeytinburnu 78ZB Fenertepe Peronlar / Yenıbosna Doğrultuyu 97BT İtfaiye Mektebi 97E Bölge İdare Mahkemesi 98A Bakırköy / Incırlı Doğrultuyu 98M İstoç 97 Selen Cadde / Güneşli Alan Doğrultuyu HT10 Batışehir HT11 Kuyumcukent MK97 Kerim Çavuşpaşa

Bahçelievler Devlet Hastanesi Yol Tarifi

Bahçelievler devlet hastanesi yol tarifi için birçok mevkiden erişim için vasıtalar bulunmaktadır. Kadıköy Söğüt Çeşme’den metrobüs binerek Şirinevler’den aktarma yapılarak erişim sağlanırken, Üsküdar için metroya binerek Şirinevler’den aktarma yapılmalıdır. Ümraniye’den gelen bir yurttaşın metroya binerek Altuni zade durağında inip metrobüsle aktarma yapması gerekir.

Bahçelievler Devlet Hastanesi Telefon Numarası

Bahçelievler Devlet Hastanesi telefon numarası 0212 496 70 00 şeklindedir. Bu numara hastanenin gerçek numarasıyken konutta sağlık hizmetleri için kullanılan numara ise 0212 496 80 30 şeklindedir. Sağlık Kurumu yöneticiliğiyle iletişime geçmek için ise 0212 70 70 şeklindedir.

Bahçelievler Devlet Hastanesi Nasıl Gidilir